Julen närmar sig och som alltid går tiden allt för fort. Det är mycket som skall på plats innan julafton. Blommorna är en viktig del för att få den rätta julstämningen. Butiken är fylld från golv till tak med julens alla favoriter men även med lite annorlunda gobitar. Här listar vi lite tips på fina julblommor att ha inomhus samt utomhus.

Inomhus: Hyacinter, amaryllis, azalea, julstjärna, orkidé, begonia, rumsgran, ardisia.

Utomhus: Gran, en, cypress, tall, skimmia, julros, vaktelbär.

Oavsett om man vill ha en klassisk röd jul, en vit stilren eller något annat härligt färgtema har vi växterna som passar hem till just dig. Vi har även många fina artiklar som inte är blommor, perfekt att slå in och lägga under granen. Förslagsvis olika vackra ljus, servetter, blomspruta, julkulor, krukor, vaser eller varför inte överraska med en blomsterprenumeration? En prenumeration anpassar vi utifrån era önskemål gällande storlek på bukett samt antal tillfällen.

Vi har många kransar till dörren, oavsett om den skall hänga inne eller ute. Julgrupper, stora och små finns också mycket att välja på i olika färgsättningar.

Vill ni vara säkra på att få exakt det ni vill ha sista dagarna innan jul är det säkrast att ringa oss och förboka era blommor. Går bra att förbetala med swish så går det smidigt vid upphämtning. Vi hjälper er gärna med blomsterbud till de kärna ni inte kan träffa över julen. Oavsett om det är i Göteborg, andra delar av Sverige eller utomlands så hjälper vi er med förmedlingen.

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi alla våra fantastiska kunder, från hela gänget på Ljungh’s Blommor