Påsken närmar sig med stormsteg och man känner i hela kroppen att våren är på gång. Grus sopas bort från gator och torg och vi kan äntligen börja plantera ute. Då många av oss spenderar mer tid i hemmet är det extra viktigt att göra fint med blommor på uteplats eller balkong. Tror vi alla känner att vi behöver muntra upp oss så gott vi kan.

Butiken fylls nu med mycket fina och frosttåliga växter så att ni kan komma igång med planteringen. Vi har även flera olika sorters jord och växtnäring för att du skall kunna anpassa det för just dina växter. Hela vägen fram till påsk finns det olika sorters ris, fjädrar och ägg i butiken. Utöver det traditionella björkriset finns det mycket fina blommande kvistar som passar utmärkt som påskris. Varför inte testa magnolia, forsythia, körsbär, spirea eller vide i år? Vill ni fylla påskäggen med något mer än godis har vi flera fina gåvor att välja på. Kanske en fin handgjord tvål, ett härligt doftljus eller varför inte lite blomsterfrön? Vi startar även igång med fina vårkransar och som vanligt går det bra att förbeställa efter egna önskemål.

Vill ni skicka en påskhälsning till någon ni saknar är sista leveranstillfället skärtorsdagen 1/4, beställ före 14:00 så hjälper vi er att förmedla fina blommor. Vill ni besöka oss i butiken har vi öppet även långfredagen innan vi har några dagars påskledigt, så passa på att köpa hem era blommor innan dess.

Varmt välkomna in till oss på Ljungh’s Blommor