Efter en kall vår närmar vi oss nu sommaren med stormsteg. I butiken finns det fult av godbitar oavsett om du skall ha krukväxter, snittblommor, sommarplantor eller perenner. På Ljungh’s blommor köper vi in lokalt och svenskodlat i så stor utsträckning det går. Allt handplockar vi själva från någon av våra fina odlare i Bua, Härryda, Alingsås, Trollhättan, Fjärås eller Frillesås. Några av våra snittfavoriter som är i säsong just nu kan ni se på översta bilden. Där hittar ni lövkoja, flox, pion, frilandsodlad tulpan, spetsblad och sommarriddarporre.

Denna söndagen 30/5 infaller Morsdag. Glöm inte att uppvakta alla Mammor där ute lite extra. Vi fyller butiken med många fina favoriter så som hortensia, begonia, pioner och mångas favorit liljekonvaljer. Som vanligt hjälper vi er gärna med beställningar antingen för upphämtning eller för leverans i hela Sverige samt utomlands. Välkomna med er beställning via telefon, mail eller besök oss i butiken. Det kan vara bra att förboka för upphämtning ifall det är kö.

Vi har också börjat ladda inför årets studenter, här finns allt som behövs för uppvaktning. Buketter, blommor, godis eller gosedjur att hänga runt hals finns redo. Även inför studenten kan det vara bra att förboka för att slippa stå och vänta om det är lång kö. Allt som är förbeställt och betalt är redo att hämtas upp efter önskemål.

Varmt välkomna in till oss på Ljungh’s